Večerné menu
__________________________________________________________________________
Reštaurácia NAROHU
je ZAVRETÁ počas víkendov
13.-15.3.2020
20.-22.3.2020
27.-29.3.2020
___________________________________________________________________________
VEČERNÉ MENU
PIATOK / SOBOTA 17:00 – 22:00
Večerné posedenie v reštaurácii NaRohu s chutným jedlom a čapovanou Plzňou.
Jedlo Vám aj zabalíme so sebou.
BBQ SETY
2 OSOBY
18,30 € / so sebou 15,80 €
100g Pulled pork, 100g Porcheta, 100g Hovädzí hamburger, 150g Kuracie krídelka
2 x Príloha / 2 x Omáčka / Šalát Coleslaw
3 OSOBY
27,30 € / so sebou 23,80 €
150g Pulled pork, 150g Porcheta, 150g Hovädzí hamburger, 300g Kuracie krídelka
3 x Príloha / 3 x Omáčka / Šalát Coleslaw
4 OSOBY
35,90 € / so sebou 30,80 €
200g Pulled pork, 200g Porcheta, 200g Hovädzí hamburger, 500g Kuracie krídelka
4 x Príloha / 4 x Omáčka / Šalát Coleslaw
MÄSO
200g Pulled pork 9,80 € / so sebou 7,50 €
200g Porchetta 10,80 € / so sebou € 8,20 €
150g Hovädzí burger 8,50 € / so sebou € 7,20 €
400g Kuracie krídelka 1, 6, 10 7,50 € / so sebou 6,40 €
V cene je 1 x príloha, 1x omáčka, coleslaw šalát 3, 10, zelenina
200g Kuracie karí — v cene 1 x príloha 7 7,50 € / so sebou 6,40 €
100g Tatársky biftek — v cene 6 x hrianka 1, 3, 4, 7, 10 8,70 € / so sebou 7,90 €
VEGETARIÁN
120g Kozí syr a chutney 7 9,90 € / so sebou 8,50 €
V cene je 1 x príloha, 1x omáčka, coleslaw šalát 3, 10
150g Kuracie karí — v cene 1 x príloha 7 6,50 € / so sebou 5,90 €
PRÍLOHY
150g Steakové hranolky 1,80 € / so sebou 1,60 €
150g Pečené zelenina 1,80 € / so sebou 1,60 €
120g Kvásková čerstvá žemľa 1, 3, 7 0,90 € / so sebou 0,70 €
200g Dusená ryža 1,50 € / so sebou € 1,30 €
200g Čerstvý šalát podľa dennej ponuky 2,50 € / so sebou 2,10 €
DIPY
80g Tatarka 7, 10 1,20 € / so sebou 0,90 €
80g Horčicový dip 3, 10 1,20 € / so sebou 0,90 €
80g Mayo Jalapenos 7, 10 1,20 € / so sebou 0,90 €
80g BBQ 1,20 € / so sebou 0,90 €
80g Sweet and sour 1,20 € / so sebou 0,90 €
PULLED PORK
15 hodín pomaly pečená bravčová krkovička pri nízkej teplote, čím sa dosiahne výrazná jemnosť mäsa, ktoré netreba krájať a len sa pred podávaním natrhá. Ideálne jeho chuť dopĺňa nami pripravovaná BBQ omáčka.
PORCHETTA
Roláda z bravčového boku, doplnená čerstvými bylinkami, soľou a korením, vonkajšiu časť tvorí koža. Mäso sa 24hod nechá odstáť v chlade aby prešlo všetkými chuťami, následne sa pomaly upečie, čím sa stane mäkkou a voňavou pochúťkou. Posledná fáza je prudké zapečenie, čím vznikne krásna chrumkavá koža, ktorá celé dielo korunuje.
HOVÄDZÍ HAMBURGER
Poctivá čerstvo mletá mladá hovädzina zo slovenského chovu, 100% mäso, jemne dochutené čiernym korením a soľou. Následne krátko prepečení, aby sa zachovala šťavnatosť a všetky chute mäsa. Doplnené dvoma druhmi domácich majonéz, pravým syrom cheddar a chutney z červenej cibule. Podávané v kváskovej žemli z Belianskej pekárne.
KURACIE KRÍDELKA
Mäsová časť krídelok, zbavené poslednej tretiny, marinované v mixe korenín a následne upečené. Mäso od kosti vyniká chuťou a práve to robí krídelká veľmi lahodnými. Chuť korunuje vypečená koža. Ideálne s dipom, kváskovou žemľou a coleslaw šalátom. Krídelka sú čerstvé a dodané z HYZA a.s., čím je garantovaný slovenský pôvod a čerstvosť.
KURACIE KARÍ
Kuracie prsia, marinované vo vlastnej zmesi korenia, kde najvýraznejšie cítiť kurkumu, rímsku rascu, koriander a voňavé koreniny. Marinovaním sa dosiahne šťavnatosť mäsa. Jedlo je dochutené ešte čerstvým koriandrom a trochou chilli. Odporúčame ako prílohu ryžu.
TATÁRSKY BIFTEK
Tradičná pochúťka zo surového, čerstvého hovädzieho mäsa, tepelne nespracované. Najlepšie chutí s hriankami, cesnakom a prípadne s čerstvým chilli. Konzumácia sa neodporúča deťom, tehotným a dojčiacim ženám a osobám s oslabenou imunitou.
KOZÍ SYR A CHUTNEY
Mäkký kozí syr, jemný v chuti a málo výrazný vo vôni, s bielou plesňou na povrchu (typ camembert), výborne doplnený silnou chuťou nášho chutney z červenej cibule. Táto netradičná kombinácia, u nás nie veľmi bežná si rýchlo získava skalných fanúšikov. Jednoducho treba skúsiť.
PEČENÝ ENCIÁN A CHUTNEY
Mäkký kravský syr, jemný v chuti, s bielou plesňou na povrchu (typ camembert), Encián je obalený v lístkovom cestíčku, posypaný nemletým makom a upečený. Dlho si udržuje konzistenciu tekutého syra, ktorú máme radi pri vyprážanom syre, no vôbec nie je mastný. Hranolky z čerstvých zemiakov a naša domáca tatárska omáčka, prvá voľba čo si dať s týmto syrom.
TOFU KARÍ
Bezmäsitý variant kuracieho karí. Úplne totožné v chuti, pripravované samostatne a mäso je nahradené grilovaným tofu syrom.